Силен човек от БСП направи интересен коментар за новото редовно правителство, което

...
Силен човек от БСП направи интересен коментар за новото редовно правителство, което
Коментари Харесай

Вигенин, БСП: Не вярвам този кабинет да изкара мандата, който планират

Силен човек от БСП направи забавен коментар за новото постоянно държавно управление, което се чака да стане факт във вторник. 

" Не имам вяра да изкара мандата, който възнамеряват два пъти по девет месеца. Ако мине в Народното събрание, това ще бъде едно преходно, краткотрайно държавно управление.Това е кабинет на безпринципните взаимни отстъпки ". Това разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин пред публицисти в Ямбол за връщането на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление, предават от Българска телеграфна агенция.

" Мисля, че гласоподавателите ще дадат своята оценка за това, което се случва в този момент, още на локалните избори, а и на идните парламентарни. Това е едно държавно управление, основано от външен напън и вътрешна нужда. Правителство, което цели главно да отбрани от наказателно гонене водача на ГЕРБ Бойко Борисов и да върне във властта " Продължаваме промяната ", които се провалиха в предходния кабинет точно по тематиките, които в този момент се акцентират като причина да има такова държавно управление ", сподели още Вигенин, написа обстоятелства.бг.

По думите му единственият плюс е, че въпреки всичко ще има работещ парламент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР